Gürsu Anaokulu

Vizyon: Geleceğin en idealist, en çalışkan ve en renkli çiçeklerini hayat bahçesine kazandıran bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Gürsu ve Kestel Servisimiz vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gursuanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KURTULUŞ OSB MAH. EROL AKBAŞ CD. GÜRSU ANAOKULU SİTESİ 19/4 GÜRSU / BURSA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Yerleşme durumu : Gürsu Anaokulu Bodrum+Zemin+1 katlı binasında faaliyet göstermekte olup, Doğusunda: Gürsu Halk Eğitim Merkezi ve TSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batısında:Fabrikalar ve mahalleye ait evler, Kuzeyinde :Kestel Sanayi bölgesi ve fabrikalar, Güneyinde: Gürsu Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi -Fabrikalar bulunmaktadır.

Ulaşım Metro, Kestel Gürsu minübüsleri ve Belediye Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 12,1 Km, Gursu İlçe mezkezine 6,5 Km uzaklıktadır.